Alvägen 25,

Kubikenborg

Snabbfakta

Antal rum:
2 rum och kök varav 1 sovrum
Boarea:
61 Kvm
Våning:
3 av 3
Månadsavgift:
4.318 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
595.000 kr eller bud

Visning

  • 14 augusti 2022 kl. 16:00 16:30
    Visningsanmälan krävs
Ansvarig mäklare
Ayhan Yagci
|

Beskrivning

Rymlig 2:a med balkong!

Välplanerad lägenhet med balkong. Bostaden är högt upp och består av 61 kvm fördelat på två rum och kök, rymligt sovrum. Kök med bra arbetsytor och trivsam matplats för 6 personer. Ljust och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Väldigt trevlig balkong med plats för utemöbler.

Välkommen på visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

2 rum och kök varav 1 sovrum.
Boarea: 61 Kvm.
Byggnadsår: 1966.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Kubenbacken består av fem hus med 84 lägenheter med bostadsrätt och 3 lägenheter med hyresrätt, på Alvägen 13-31 i Sundsvall. Förvaltare är Nisses Förvaltnings AB.

TV/Bredband
Kabel-TV och bredband via Telenor, ingår i avgiften.

Parkering
Det finns 73 parkeringsplatser i föreningen samt ett antal gästparkeringar i föreningen.Man hör av sig till Nisses för att ställa sig i kö/ få en parkering. Ingen in kö just nu 2022-08-03.

Gemensamma utrymmen
Förutom tvättstuga finns det flera gemensamma lokaler så som aktivitetsrum med pingis- och biljardbord, samlingsrum, bastu och övernattningsrum. Utomhus finns ett antal möblerade grill- och fikaplatser, bland annat en i skogsbrynet strax ovanför Alvägen där du kan grilla med både kol och trä. På Alvägen 25-27 har föreningen lekpark som uppgraderades till EU-standard 2017. Utanför varje hus finns blomsterrabatter med möjlighet att själv plantera blommor och buskar.

Förråd
Källarförråd & matkällare

Hemsida
https://www.kubenbacken.se/

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 148.
Energideklaration registrerad: 2019-04-08.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 595.000 kr eller bud. Månadsavgift 4.318 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.01149%.

Driftskostnad

Området

Skönsmon

Mellan södra stadsberget och sundsvallsfjärden ligger Skönsmon. Det är ett omtyckt område där du har nära till slalombackar, skidspår och elljusspår. Här blandas charmiga gamla trähus med flerfamiljshus och små 50-talsvillor.

I Skönsmon finns en livsmedelsbutik, postombud, restaurang, pizzerior, konditori, café och ett tempererat utebad. Här finns även Sundsvalls brandstation. Till Sundsvall city är det cirka 1,5-3 km, restid med buss ungefär 10 minuter.

Karta