Alvägen 17,

Skönsmon

Snabbfakta

Antal rum:
2 rum och kök varav 1 sovrum
Boarea:
61 Kvm
Våning:
2
Månadsavgift:
4.318 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband)
Utgångspris:
549.000 kr Eller högstbjudande

Intresseanmälan

Intresserad av visning?
Kontakta mäklaren

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Stephanie Bolt
|

Beskrivning

Härlig 2a med fin balkong och trevlig omgivning!

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina 2a på Alvägen 17. Området är lugnt och trevligt med naturen och Södra berget inpå knuten!

I hallen finns det gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och extra garderober. Köket är utrustat med allt du behöver och badrummet är helkaklat. Från vardagsrummet tar du dig ut på den fina balkongen där du kan njuta av den trevliga omgivningen och grönskan.

I föreningen finns bland annat flera gemensamma lokaler så som aktivitetsrum med pingis- och biljardbord, samlingsrum, bastu och övernattningsrum. Samt såklart cykelrum och en trevlig tvättstuga. Här bor du i direkt närhet till matbutiker, skolor och dagis, lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår, fin natur samt bra förbindelser. Området är ett mycket fint och ett populärt rekreationsområde!

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Planlösning

Bostadsfakta

Sammanfattning

2 rum och kök varav 1 sovrum.
Boarea: 61 Kvm.
Byggnadsår: 1966.
Driftskostnad: 744 kr/år.

Föreningsinfo

Allmänt om föreningen
Brf Kubenbacken består av fem hus med 84 lägenheter med bostadsrätt och 3 lägenheter med hyresrätt, på Alvägen 13-31 i Sundsvall. Förvaltare är Nisses Förvaltnings AB.

TV/Bredband
Kabel-TV och bredband via Telenor, ingår i avgiften.

Parkering
Det finns 73 parkeringsplatser i föreningen samt ett antal gästparkeringar i föreningen. Man hör av sig till Nisses för att ställa sig i kö/ få en parkering. Ingen in kö just nu 2022-08-03.

Gemensamma utrymmen
Förutom tvättstuga finns det flera gemensamma lokaler så som aktivitetsrum med pingis- och biljardbord, samlingsrum, bastu och övernattningsrum. Utomhus finns ett antal möblerade grill- och fikaplatser, bland annat en i skogsbrynet strax ovanför Alvägen där du kan grilla med både kol och trä. På Alvägen 25-27 har föreningen lekpark som uppgraderades till EU-standard 2017. Utanför varje hus finns blomsterrabatter med möjlighet att själv plantera blommor och buskar.

Förråd
Källarförråd

Hemsida
https://www.kubenbacken.se/

Energideklaration

Energiklass: E.
Energiprestanda enligt deklaration kWh per kvm och år 148.
Energideklaration registrerad: 2019-04-08.
Status, energideklaration: Utförd.

Ekonomi

Pris 549.000 kr Eller högstbjudande. Månadsavgift 4.318 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband). Andel i föreningen är 0.01149%.

Driftskostnad

Totalt 62 kr/mån (744 kr/år)
Personer i hushållet: 1.

Kommentar till driftskostnad: Individuell mätning el..

Området

Skönsmon

Mellan södra stadsberget och sundsvallsfjärden ligger Skönsmon. Det är ett omtyckt område där du har nära till slalombackar, skidspår och elljusspår. Här blandas charmiga gamla trähus med flerfamiljshus och små 50-talsvillor.

I Skönsmon finns en livsmedelsbutik, postombud, restaurang, pizzerior, konditori, café och ett tempererat utebad. Här finns även Sundsvalls brandstation. Till Sundsvall city är det cirka 1,5-3 km, restid med buss ungefär 10 minuter.

Karta