Fastighetsmäklare

Subhan Kaki

5 / 5 (52 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Subhan är en driven och engagerad mäklare med många års erfarenhet av försäljning, han har arbetat som säljare och ledare och drivs av att skapa långa relationer med både köpare och säljare, Trygghet och tilltro är Subhans motto.  Han lägger stort fokus på att se varje spekulants olika behov genom att vara påläst så guidar han dig fram i ditt sökande av ett nytt hem.  Lyhörd och engagerad mäklare som alltid kommer göra det där lilla extra för att alla parter ska bli nöjda. Kontakta honom för en trygg affär.
Boka fri värdering
Enkel och smidig hantering, lyssnade på mina tankar och funderingar till att göra rätt val genom hela processen. Mycket nöjd!
Självklart väljer jag Subhan nästa gång jag gör bostadsaffär och kan varmt rekommendera honom- Trygg, engagerad och tillgänglig mäklare.
Hjälpte oss till en väldigt snabb och smidig försäljning, levererade verkligen ett snabbt och bra resultat och gjorde därigenom bostadsbytet till en mycket smidigare upplevelse än befarat. Rekommenderas starkt, ni kommer inte bli besvikna om ni väljer att låta Subhan sköta försäljningen av er fastighet!
En professionell, engagerad, kunnig och pålitlig mäklare!! Vi vill verkligen rekommendera honom.
Bästa mäklaren i hela Sverige