Fastighetsmäklare

Subhan Kaki

5 / 5 (32 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Subhan är en driven och engagerad mäklare med många års erfarenhet av försäljning, han har arbetat som säljare och ledare och drivs av att skapa långa relationer med både köpare och säljare, Trygghet och tilltro är Subhans motto.  Han lägger stort fokus på att se varje spekulants olika behov genom att vara påläst så guidar han dig fram i ditt sökande av ett nytt hem.  Lyhörd och engagerad mäklare som alltid kommer göra det där lilla extra för att alla parter ska bli nöjda. Kontakta honom för en trygg affär.
Boka fri värdering
Jag var noga med att inte hitta en oengagerad mäklare som inte lyssnar på mig, och här fick jag jackpot. Subhan är väldigt lugn, lyssnar på mina behov och tankar och jag kände av hans driv. Väldigt duktig mäklare och han håller mig uppdaterad om vilka som är på visning och vilka som är intresserade och inte samt hur allting funkar. Jag rekommenderar norrlandsmäklarna starkt då jag prövat andra mäklare och har inte fått samma bemötande, då det är väldigt viktigt för mig att känna mig omhändertagen och omgiven av folk som vet vad dom gör. Tack för all hjälp och jag vet vart jag ska vända mig i framtiden!
Mycket Trevlig o proffsig. Skulle anlita subhan kaki igen. Rekommenderas o de varmaste. Mvh Lena Mohlin
En härlig mäklare med driv och känsla.
Snabb handläggning. Tydliga instruktioner. Lätt att komma i kontakt med.
Mycket bra bemötande och proffesionell hantering av försäljning. Är alltid tillgänglig vid frågor och funderingar snabba svar. Rekommenderas verkligen om ni vill ha en bra mäklare