Fastighetsmäklare

Jimmie Gustafsson

5 / 5 (7 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Som mäklare är Jimmies fokus att ge dig trygghet och förtroende i ditt livs kanske största affär. Genom att vara hundra procent lyhörd, fokuserad och engagerad skapar Jimmie tillsammans med dig de förutsättningar som krävs för en lyckad bostadsaffär. Oavsett hur stor eller liten affär är Jimmies mål alltid att överträffa dina förväntningar!
Boka fri värdering
Otroligt bra mäklaren som gjorde ett toppen jobb. Väldigt trevlig och tillmötesgående. Alltid nåbar via sms och telefon. Skulle starkt rekommendera honom.
Jimmie är en trevlig, rolig och målinriktad mäklare. Det är en sån här mäklare man vill ha när man ska sälja fastigheter. Tror att både jag och köparen var väldigt nöjda med hans insats.
Väldigt bra upplevelse av hela processen. All problem löstes snabbt och mäklaren gav genomgående bra råd
Jimmie är otroligt driven och har ett mycket gott bemötande. Jag var i behov av en snabb försäljning vilket han inte hade några problem med. Tog endast 2,5 vecka från första mötet tills kontraktsskrivning. Tillmötesgående och flexibel!
Jimmie var alltid lätt att få tag på, flexibel under hela försäljningen. Lätt att ha att göra med Jag känner mig jättenöjd.