Fastighetsmäklare

Ayhan Yagci

5 / 5 (346 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Ayhans största passion är försäljning och service. Han kommer hjälpa dig från början till slut, och framförallt se till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Ayhan är en professionell, förtroendegivande och hårt jobbande fastighetsmäklare. Med honom som din mäklare kan du känna dig trygg.
Boka fri värdering
Ayhan Yagci är en väldigt professionell mäklare, snabbtänkt och väldigt affärsmässig. Han är alltid anträffbar och håller kontakt oberoende av dag / tid. Ordnar visningstider på de tider som lockar mest intressenter. Han är väldigt trevlig också:) Önskar alla en sådan mäklare. Önskar honom allt gott!
Bra servise och mycket nöjd.
Helt nöjd och bra servise.
Åter igen har den bästa mäklaren gjort det. Andra gången vi säljer bostad med Ayhan och är supernöjda, han är helt fantastisk. En mäklare som inger trygghet, kunskap och proffsighet från början till slut. Vi kände förtroende för Ayhan direkt vid vårt första möte och vi upplever hans insatser som toppklass. Kommer att rekommendera Ayhan till alla vi känner. Tack Ayhan för allt
Jag tycker att Ayhan är väldigt duktig på sitt jobb och har ett otroligt driv. Han har ett lugn och tror på sin kompetens vilket gör mig som säljare lugn och trygg. Bara en sak som jag saknade var att Ayhan kunde lära känna lägenheten lite innan visning. Att jag som säljare har möjlighet att säga vad som gäller och vart saker och ting finns. Bortsett från det har det fungerat väldigt bra och jag är otroligt nöjd med Ayhans insats.