Fastighetsmäklare

Ayhan Yagci

5 / 5 (516 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Ayhans största passion är försäljning och service. Han kommer hjälpa dig från början till slut, och framförallt se till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Ayhan är en professionell, förtroendegivande och hårt jobbande fastighetsmäklare. Med honom som din mäklare kan du känna dig trygg.
Boka fri värdering
Ayhan är proffsig, flexibel, lättillgänglig, lugn och stabil. Han är driven och hjälper dig både som säljare och som köpare. Vi är nöjda och kan rekommendera alla att anlita Ayhan för en säker och smidig affär. Ayhan finns där från start till mål och är otroligt anpassningsbar och gör allt han kan för att du som säljare ska vara trygg och kan lägga försäljningen av eran bostad i hans händer.
Försäljningen gick lätt och smidigt. Ayhan var enkel att samarbeta och få kontakt med. Vi är mycket nöjda!
En enormt bra mäklare som är tydlig och rak, han ser direkt möjligheter och skapar direkt ett stort förtroende på båda sidor, alltså hos både säljare och köpare. Ingenting blir en långbänk utan hit ska vi och dit kommer vi. Högsta betyg från oss, kungen av alla mäklare.
Att anlita Ayhan var värt varenda krona och mer därtill. Han är en mäklare som gör skillnad på riktigt och hans resultat talar onekligen för sig själva!
Kände sedan sekund ett att jag hittat rätt mäklare. Engagemang, drivet och tillgängligheten var enastående. Kan varmt rekommendera Ayhan.