Fastighetsmäklare

Ayhan Yagci

5 / 5 (268 omdömen) Läs mer på hittamäklare
Ayhans största passion är försäljning och service. Han kommer hjälpa dig från början till slut, och framförallt se till att du får så mycket som möjligt för din bostad. Ayhan är en professionell, förtroendegivande och hårt jobbande fastighetsmäklare. Med honom som din mäklare kan du känna dig trygg.
Boka fri värdering
Snabb att svara på alla frågor, trevlig, kunnig mäklare.
Ayhan är väldigt trevlig, hjälpsam och lätt att tycka om. Otroligt snabb återkoppling och gjorde rakt igenom ett toppenjobb med försäljningen av vår bostad. Rekommenderas varmt!
Under mina 30 år som developer i både Sverige och London, så har jag aldrig jobbat med en så driven mäklare.
Ayhan var alltid tillgänglig, dygnet runt. Han valde att köra helgvisning för att maximera antalet intressenter till visning. Det gjorde att vi fick maximalt för min bostad!
Vi har nu sålt två lägenheter med hjälp av Ayhan, hans personlighet gör honom utan tvivel den bästa mäklaren som nu finns att tillgå, orten bör vara stolt som har en sån hängiven och fantastisk mäklare. Vi valde honom igen för att vi visste hur processen skulle bli, det kändes tryggt och vi har haft tillförlit för honom genom hela processen. Hans engagemang och professionalitet medför att vi har varit lugn på hela resan, från första kontakt till försäljningen. För vår familj har han varit inte bara en mäklare utan en del av våra liv, en historia som skrivs och en annan som börjas. Vi är verkligen tacksamma för det han gjort för oss! Superlativen är många och vi kan varmt rekommendera Ayhan för både säljare samt köpare, båda får det de vill ha! Lycka till med era försäljningar eller förvärvningar, gör det bara inte utan Ayhan...